ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ο OGNJEN STOJAKOVIC 2 - 12 ΙOYΛΙΟΥ

Οι προσπάθειες του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας για τη συνεχή βελτίωση των νέων αθλητών μας συνεχίζονται. Σε συνέχεια του προγραμματισμού μας κατά τα παρελθόντα έτη, (σεμινάριο του Κώστα Χατζηχρήστου, φιλικοί αγώνες στην Αθήνα κλπ), καταφέραμε να συμφωνήσουμε με τον τέως επαγγελματία παίκτη της πρώτης κατηγορίας Σερβίας και έναν από τους σπουδαιότερους προπονητές της Σερβίας, ειδικό στις ηλικίες των παιδικών και εφηβικών ομάδων. Για λόγους οικονομίας χώρου, παρουσιάζουμε ένα μικρό μέρος από το πλούσιο βιογραφικό του.

Ο Σέρβος προπονητής είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου εξειδίκευσης Health and Physical Education. Έχει τεράστια εμπειρία στην αθλητική ανάπτυξη και στην εκμάθηση των βασικών και στην ανάδειξη των δεξιοτήτων των νέων αθλητών του basketball. Φημίζεται για την ικανότητά του στη μετάδοση των γνώσεών του σε αθλητές και προπονητές.

Πλέον της εκμάθησης της τεχνικής του basketball έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος στον τομέα των αθλητικών ικανοτήτων, στην ταχύτητα, στην εκρηκτικότητα, στην ευλυγισία, στο συγχρονισμό και στη δύναμη.

Από το 2003 εργάζεται στη FMP ZELEZNIK, ομάδα που θεωρείται μία από τις καλλίτερες της Ευρώπης στις ηλικίες 7-18 ετών.

Κατά το 2006 ως βοηθός του Dr Sasa Jakovljevic δίδαξε θεωρεία και Μεθοδολογία του μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και ήταν υπεύθυνος και της παρουσίασης των βασικών του αθλήματος.

Κατά το 2007 εργάστηκε ως προπονητής στο Summer Camp του Morehead State University Κατηγορίας 1 του NCAA των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 2008 είναι περιφερειακός προπονητής Βελιγραδίου υπεύθυνος για την ανάπτυξη των αθλητικών και σωματικών ικανοτήτων αθλητών γεννηθέντων τα έτη 1997 και 1998, στο σχεδιασμό με στόχο την ανάδειξη των μελλοντικών παικτών της Εθνικής Σερβίας. Παράλληλα είναι μόνιμος προπονητής της RTC-TULBA Pozarevac basketball camp sponsored από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Σερβίας για τα μεγαλύτερα ταλέντα της Χώρας ηλικίας 12-15 ετών.

Τα παραπάνω αλλά και η διδασκαλία του αθλήματος και σε μαθητές του Λυκείου, τον κατατάσσουν στους κορυφαίους όσον αφορά στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του ταλέντου των νέων αθλητών, στην οργάνωση σχετικών προγραμμάτων και στο σχεδιασμό και εκτέλεση ειδικών συστημάτων για νέους παίκτες και basketball camps.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί το ξενοδοχείο KASTRO για τη φιλοξενία του προπονητή.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Μανώλης Παπαδούλης στην Νάουσα με την Εθνική Παίδων!

Papadoulis 2Ο Μανώλης Παπαδούλης βρίσκεται από χθες στην Νάουσα όπου ξεκινά η  τελική Προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε Λιθουανία και Λετονία από 19 έως 29-7-2012.

 

Papadoulis (21-6-12) 001

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-6-12

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης και όλη η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εύχεται στον Χρήστο και την Όλγα Χαρίση να τους ζήσει η νεογέννητη θυγατέρα με υγεία κι ευτυχία και καλή ανατροφή.

Από το Δ.Σ.